2010. gada 13. marts

Līdz NE-konferencei atlikušas 5 dienas!

Desmit dienu laikā NE-konferencei BibCamp-4 ir reģistrējušies nu jau septiņdesmit četri dalībnieki un kopā ir pieteiktas desmit uzstāšanās. Vēl ir iespēja pieteikt savu  uzstāšanos, reģistrējoties šeit!

NE-konferenci apmeklēs pētnieki, pasniedzēji un studenti no divām augstskolām (42%), zinātnisko/speciālo bibliotēku (27%) un publisko bibliotēku (26%), kā arī muzeju un citu institūciju (4%) pārstāvji.


Vēlamies informēt, ka tiešsaistes reģistrācija būs pieejama līdz 17. marta plkst. 22:00. Taču uztraukumam nav pamata, jo reģistrēties būs iespējams arī klātienē LU Sociālo zinātņu fakultātes ceturtā stāva vestibilā. Pirmajiem simts dalībniekiem, kuri  ieradīsies LU Sociālo zinātņu fakultātē, ir sagatavots pārsteigums: nozīmītes un piezīmju komplektiņš.

Reģistrācija klātienē sāksies 18. martā plkst. 9:30. Ar NE-konferences laika plānojumu varat iepazīties šeit.

Trīs labāko prezentāciju autori saņems īpašas dāvaniņas, kuras sarūpējusi v/a Kultūras informācijas sistēmas. Prezentācijas mēs ļausim vērtēt NE-konferences BibCamp-4 dalībniekiem, tātad jums un tikai jums.

Ceturtā stāva vestibilā mēs jums piedāvāsim apskatīt plakātu izstādi, kuras veidotāji ir bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes studenti, kuri savus darbus prezentēja starptautiskajā simpozijā BOBCATSSS 2010 Parmā, Itālijā.


Būs arī iespēja piedalīties FOKUSGRUPAS diskusijā. Iepriekšēja pieteikšanās sūtot e-pastu ar norādi „dalība fokusgrupas diskusijā” uz bibcamp4@gmail.com. Papildus informācija šeit.

NE-konference pamatā norisināsies divās auditorijās 414. un 420., bet FOKUSGRUPAS diskusija notiks 409. un 421. auditorijā.

Pusdienu pauzes laikā pirmā stāva telpā blakus ēdnīcai varēsim iemalkot tēju vai kafiju (bez maksas), kā arī fakultātes ēdnīca piedāvās iespēju iegādāties siltos un aukstos ēdienus.

Jaunākajām ziņām seko līdzi @BibCampLv.

Pasākumu organizē: Latvijas Universitātes Informācijas un bibliotēku studiju nodaļas studenti un pasniedzēji sadarbībā ar Latvijas Bibliotekāru biedrības Jauno speciālistu sekciju.

Pasākumu atbalsta: TietoEnator Alise, v/a Kultūras informācijas sistēmas, Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte, Sociālo zinātņu fakultātes Studentu pašpārvalde un Informācijas un bibliotēku studiju nodaļa.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru