2010. gada 13. marts

Meklējam FOKUSGRUPAS diskusijas dalībniekus

Temats: Tehnoloģiju izmantošana studiju procesā
 
Norises vieta un laiks: Fokusgrupas diskusijas notiks paralēli divas auditorijās: 409. un 421. Pirmajā piedalīsies nozares studenti, otrajā – pasniedzēji un citi interesenti. Diskusija notiks no plkst. 13.30 līdz 14.30.

Ilgums: 1h (45 min diskusija, 10 min pārtraukums viedokļu apkopojumam, 5-7 min sākotnējo rezultātu paziņošana).

Diskusijas mērķis: Ļaut diskusijas dalībniekiem izteikties, kā arī sniegt iespēju iegūt noderīgu informāciju par tehnoloģiju izmantošanas priekšrocībām un trūkumiem, nepieciešamību un nākotnes vīziju.

Dalībnieki: nozares studenti, pasniedzēji un citi interesenti. Obligāta prasība: aktīvi darboties diskusijā, tās gaitā izteikt savu viedokli.

Iespējamie jautājumi:
  • Kā tehnoloģijas tiek un var tikt izmantotas studiju procesā? Auditoriju aprīkojums, pasniedzēju un studentu tehniskais nodrošinājums ar portatīviem datoriem u.c. ierīcēm?
  • Studijas e-vidē? LU E-studiju izmantošana/veidošana? Kvalitāte? Studentu sagatavotība un motivācija izmantot attālās apmācības piedāvātas iespējas?
  • PowerPoint vs. tradicionālās lekcijas?
  • Kādas tehnoloģijas būtu nepieciešams iegādāties (ja līdzekļi atļautu)?
Rezultāti: fokusgrupas diskusija tiks ierakstīta diktofonā (garantējam diskusijas dalībnieku anonimitāti), vēlāk transkribēta un detalizēti pētīta. Katrs fokusgrupas diskusijas dalībnieks (ja vēlēsies) sava e-pastā varēs saņemt apkopotus rezultātus. 

Iespēja pieteikties: sūtiet e-pastu ar norādi „dalība fokusgrupas diskusijā” uz bibcamp4@gmail.com.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru